Up

RPES 2020 PC

RPES 2020 PC
RPES2020v1-PC - PESRomania.org.exe
Date:
28 Ianuarie 2020
 

Licență de folosire

© 2003 - 2022 - PESRomania.org

/!\ ATENŢIE /!\
---------------------------------------------------------------------------

Toate materialele folosite în acest patch sunt rezervate în exclusivitate PESRomania.org.

Folosirea oricărui text, imagine, material de construcție din acest patch în alte scopuri decât uzul personal fără acordul scris al PESRomania.org prin reprezentantul său legal Ionuț Trandafir, este interzisă fiind protejate de legea dreptului de autor.

Datele referitoare la alte companii sunt folosite fără acordul expres al tuturor părților implicate și pot fi schimbate sau modificate oricând la cererea acestora în urma primirii unei notificări legale la adresa de e-mail: copyright-infringement@pesromania.org

Prin descărcarea, accesarea, rularea și folosirea acestui patch, dvs acceptați implicit și necondiționat următorii termeni și condiții:

1. Conținutul acestui patch este protejat de legea drepturilor de autor, iar folosirea informației se va putea face numai cu respectarea integrală a acestor termeni și condiții. PESRomania.org nu garantează că folosirea informațiilor din acest patch nu va aduce atingeri unor terțe părți.
2. Sunteți de acord că acest patch conține informații/materiale aflate sub drept de proprietate și sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuală, industrială și alte legi aplicabile.
3. PESRomania.org prin acest patch vă pune la dispoziție informații în format digital(text, sunet și imagini) cu condiția să nu(și să nu permiteți oricărei terțe părti) copiați, modificați, creați o variantă derivată,  încercați în nici un fel să aflați codul sursă al programelor folosite, vindeți, desemnați sau cedați dreptul de folosință către o terță parte. Sunteți de acord să nu modificați programele în nici un mod, sau să folosiți versiuni modificate ale programelor. Sunteți de acord să nu accesați serviciile prin nici un alt mijloc decât prin interfața pusă la dispozitie de PESRomania.org pentru a fi folosită în accesarea și rularea patch-ului.
4. Acest pachet este disponibil doar celor ce au donat pentru PESRomania.org. În cazul în care se dovedește că folosiți în mod neautorizat acest pachet, vom avea dreptul de a lua măsurile legale de care dispunem.
5. Afirmați în mod expres că ați luat cunoștință și sunteți de acord  cu cele mai sus menționate, inclusiv cu faptul că nu aveți dreptul de a publica acest patch prin intermediul altor entități(site-uri/rețele de socializare/filesharing) din mediul online fără acordul scris al PESRomania.org.

PESRomania.org își rezervă dreptul de a revizui aceste reglementări oricând și fără notificare prealabilă.
PESRomania.org respectă drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Dacă nu doriți să fiți angajați să respectați aceste condiții, vă rugăm să nu accesați acest patch.


---------------------------------------------------------------------------

 

Sunt de acord cu termenii și condițiile de mai sus