RPES 2017 Sezon 17/18 s-a lansat | SoundPack bonus

Scris de Scris pe data de: Luni, 29 Ianuarie 2018 Publicat în RPES Citit de 3018 ori
Votează articolul
(64 voturi)

Ultimul patch pentru Pro Evolution Soccer 2017.. si ultimul patch la care voi participa activ.

În primul rând trebuie să mulțumim celor care au donat până acum, fără donațiile voastre patch-urile acestea nu ar fi posibile.

 

În al doilea rând, dacă nu ai donat încă și ești interesat de acest patch, poți citi mai multe informații accesând următoarele adrese: INFORMAȚII DONAȚII, Cum donez prin PayPal?. Dacă tot aveți nelămuriri, ne puteți contacta atât pe forum, cât și pe pagina de Facebook sau la adresa de e-mail: webmaster [at] pesromania.org.

Suma minimă este de 5$ prin intermediul PayPal.

DE REȚINUT CĂ ÎNCEPÂND CU IANUARIE 2018, NU SE MAI POT FACE DONAȚII PRIN PAYSAFECARD! Singura modalitate de a dona rămâne PayPal. Știu că multora nu vă convine însă asta este situația și nu se va schimba.

RPES 2017 funcționează doar pe varianta originală de Pro Evolution Soccer 2017 (varianta Steam).

 

Iată ce conține acest update:

- Noi stadioane din România
- Echipamente 17/18 Ligi Complete: Liga 1, Liga 2, SERIE A, Bundesliga, EPL, SkyBET Championship, La Liga
- Echipamente 17/18 pentru câteva echipe mai importante din: Liga NOS, Eeredivisie, La Liga 123, Serie B, Others
- Echipamente 17/18 pentru unele echipe naționale
- Transferuri mai importante pentru Europa și pentru ligile din România.. nu au fost adăugați noi jucători și nu sunt făcute transferurile din iarnă!
- Problemele raportate pe forum până acum rezolvate în proporție de 90%

ATENȚIE! ÎN CAZUL ÎN CARE AI O CARIERĂ ACTIVĂ, NU RECOMANDĂM INSTALAREA ACESTUI UPDATE. INSTALAȚI-L DOAR DACĂ VEȚI ÎNCEPE O NOUĂ CARIERĂ!

 

Pe lângă RPES 2017 Sezon 17/18, vă oferim un bonus ca și la versiunea precedentă de RPES 2017. Este vorba despre RPES 2017 SoundPack, un addon ce introduce o sumedenie de sunete de galerii și un playlist românesc. Acesta este distribuit în regim F2P, putând fi descărcat astfel de oricine, inclusiv de către cei care nu au donat pentru PESRomania. Am decis acest lucru deoarece pachetul conține munca unor persoane ce nu fac parte din PESRomania. Așadar, am considerat că-i normal și corect să-l facem public. Din păcate, pentru unii dintre voi, veștile bune se opresc aici. De ce spun asta? Deși acest pachet poate fi descărcat de către oricine, este compatibil doar cu RPES 2017. Bineînțeles, dacă aveți cunoștințe de editare a jocului Pro Evolution Soccer 2017, puteți adapta acest pachet pe oricare alt patch. PESRomania nu va oferi suport tehnic în acest sens, nu apelați la noi, de suport tehnic beneficiază doar cei care au donat pentru PESRomania și acel suport tehnic se rezumă strict la pachetul RPES.

 

Iată ce conține acest pachet bonus:

- Sunete de galerii personalizate pentru următoarele echipe din România: ACS Poli Timișoara, Astra Giurgiu, CFR Cluj, Dinamo București, FC Botoșani, FC Viitorul, FCSB, Gaz Metan Mediaș, Politehnica Iași și CS U Craiova
- Sunete de galerii generice pentru următoatele echipe din România: Chindia Târgoviște, Concordia Chiajna, CS Afumați, CS Balotești, CS Mioveni, Dunărea Călărași, FC Clinceni, FC Voluntari, Juventus București și Sepsi OSK
- Sunete de galerii pentru foarte multe echipe din străinătate. Câteva exemple sunt : Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham, Monaco, Marseille, Lyon, PSG, AC Milan, Fiorentina, Inter, Juventus, Lazio, Napoli, Roma, Bilbao, Atletico madrid, Barcelona, Real Madrid, Sevilla, Valencia, Villareal, Benfica, Porto, Sporting, Ajax, Alkmaar, Feyenoord, Leverkusen, Bayer Munich, Dortmund, Anglia, Argentina, Belgia, Brazilia, Chile, Franta, Germania, Italia, Portugalia sau Spania
- Un playlist personalizat cu 32 de melodii românești - acestea le veți descoperi în joc.

ATENȚIE! Instalați RPES 2017 SoundPack NUMAI după ce ați instalat RPES 2017 Sezon 17/18!

 

Instalările RPES 2017 Sezon 17/18 și RPES 2017 SoundPack sunt aceleași ca și la RPES 2017, mai jos aveți un link cu ghidul de instalare.

Video

Link de download:

Urmăriți-ne și pe:

Taguri:
JohnnyUSA

"Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur." - Albert Einstein